Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Vacature Logistiek Stage

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

 

Organisatie

Kom jij het logistiek team van de grootste en leukste Pepernotenfabriek van Nederland versterken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een spontane, zelfstandige en ondernemende student. Als stagiair(e) logistiek ondersteun je ons team bij de dagelijkse werkzaamheden en voer je één of meerdere projecten uit.

 

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken, zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen.

 

Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken.

 

Stagiair(e) Logistiek

 

Je hoofdtaken

De afdeling Logistiek is verantwoordelijk voor de aansturing van de logistieke dienstverlening van Van Delft Biscuits, via uitgifte aan productie tot het uitleveren van eindproduct aan afnemers. Jij werkt mee met alle voorkomende werkzaamheden die zich voordoen op de afdeling Logistiek. Denk hierbij aan het zorgen voor een optimale doorstroom binnen het magazijn (inslag, opslag en uitslag) die voldoet aan de gestelde eisen.

 

Profiel

Jij kan onze nieuwe collega zijn als je je herkent in de onderstaande kennis, vaardigheden en competenties:

–        minimaal 5 maanden, maximaal 10 maanden;

–        hands on mentaliteit;

–        plannen en organiseren;

–        stressbestendig;

–        nauwkeurig.

 

Stageperiode

Beschikbaar vanaf februari 2022

Uren per week:  32/40 uur

 

Stagevergoeding en locatie

€ 325,- bruto per maand

Harderwijk

 

Informatie

Interesse? Neem dan snel contact op met de afdeling HR via telefoonnummer: 0341- 411626 of stuur je sollicitatiebrief en je CV naar pz@vandelftbiscuits.nl, afdeling HR.

 
Upload uw CV