Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Vacature HR stage – beschikbaar vanaf februari 2022

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

 

 

Organisatie

Kom jij het HR team van de grootste en leukste Pepernotenfabriek van Nederland versterken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een spontane, zelfstandige en ondernemende student. Ons team bestaat uit een HR Manager en twee HR Adviseurs.  Als HR stagiair(e) ondersteun je ons team bij de dagelijkse werkzaamheden en voer je één of meerdere projecten uit.

 

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken, zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen.

 

Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken.

 

HR Stagiair(e)

 

Je hoofdtaken

Naast HR beleidsmatige projecten op het gebied van in-, door,- of uitstroom, werk je mee met alle voorkomende werkzaamheden die op de afdeling HR zich voordoen. Denk hierbij aan recruitment, trainingen, binden & boeien van medewerkers, ziekteverzuim en operationele werkzaamheden. Daarnaast draag je bij aan het optimaliseren en ontwikkelen van de HR-processen en de personeelsinstrumenten.

 

Profiel

Jij kan onze nieuwe collega zijn als je je herkent in de onderstaande kennis, vaardigheden en competenties:

–          HBO richting HRM (bij voorkeur 2e of 3e jaars);

–          minimaal 5 maanden, maximaal 10 maanden;

–          hands on mentaliteit;

–          flexibel;

–          je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Stageperiode

Beschikbaar vanaf vanaf februari 2022

Uren per week:  32/40 uur

 

Stagevergoeding en locatie

€ 325,- bruto per maand

Harderwijk

 

Informatie

Interesse? Neem dan snel contact op met de afdeling HR via telefoonnummer: 0341- 411626 of stuur je sollicitatiebrief en je CV naar pz@vandelftbiscuits.nl, afdeling HR.
Upload uw CV