Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Stagiair(e) Finance – Pepernotenwinkels

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Stagiair(e) Finance

Organisatie

Wil jij het Finance team van de grootste en leukste Pepernotenfabriek van Nederland versterken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een stagiair(e) op de afdeling Finance. Ons team bestaat uit een Finance Controller en een aantal financiële medewerkers.  Als Finance Stagiair(e) ondersteun je ons team bij de dagelijkse werkzaamheden en voer je één of meerdere projecten uit.

 

Wij zijn de oudste en grootste fabriek van het meest beroemde Nederlandse nootje, de pepernoot! Al sinds 1880 zijn wij ‘hofleverancier van Sinterklaas’. Van iedere 100 in Nederland verkochte pepernoten komen er ongeveer 70 uit onze bakkerij. En dat zijn er nog al wat; Nederlanders eten met elkaar ruim 7 miljard pepernoten. Elk jaar weer.

Onze pepernoten zijn verkrijgbaar in 50 heerlijke smaken. Wat denk je van karamel zeezout? Of extra pure chocolade?! Stroopwafel…truffel kaneel! De keuze is enorm gevarieerd. Een mix van 9 kruiden wordt gebruikt om pepernoten hun traditionele en beroemde smaak te geven, zoals kaneel, kruidnagel en kardemon. De chocolade die wij gebruiken is van Belgische top kwaliteit. De varianten met pure chocolade bestaan voor 72% uit cacao en de melk variaties bestaan voor 32% uit cacao en 18% melk. Hierdoor hebben de pepernoten een intense smaak.

In Nederland openen wij vanaf september tot wel 40 pop-up shops door het hele land. Zo is er altijd wel een winkel bij jou in de buurt. De verkoop en de pop-up shops hebben wij in eigen beheer.

Je hoofdtaken

De afdeling Finance is verantwoordelijk voor alle facetten op financieel gebied. Jij gaat meewerken aan alle voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling zoals bijvoorbeeld, het opstellen en inboeken van inkoop,- en verkoopfacturen, debiteuren beheer, ondersteuning bieden bij periodieke afsluiting en rapportages en hebt telefonisch contact met klanten en leveranciers. 

 

Profiel

Jij kan onze nieuwe collega zijn als je je herkent in de onderstaande kennis, vaardigheden en competenties:

  • HBO richting Bedrijfseconomie, Finance & Control en Bedrijfskunde (bij voorkeur 2e of 3e jaars);
  • Minimaal 5 maanden, maximaal 10 maanden;
  • Hands on mentaliteit;
  • Cijfermatig inzicht;
  • Zorgvuldig en accuraat;
  • Proactief en communicatief vaardig.

 

Stageperiode

Beschikbaar vanaf februari 2022

Uren per week: 32/40 uur

 

Stagevergoeding en locatie

€ 325,- bruto per maand

Harderwijk

 

Informatie

Interesse? Neem dan snel contact op met de afdeling HR via telefoonnummer: 0341- 411626 of stuur je sollicitatiebrief en je CV naar pf-hr@vandelftbiscuits.nl  
Upload uw CV