Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Stagiair(e) New Product Development

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Organisatie

Kom jij het Productontwikkelingsteam van de grootste en leukste Pepernotenfabriek van Nederland versterken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een spontane, zelfstandige en ondernemende student. Ons team bestaat uit vier New Product Developers. Als stagiair(e) NPD ondersteun je ons team bij de dagelijkse werkzaamheden en voer je één of meerdere projecten uit.

 

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken, zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen.

 

Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken.

 

Wij zijn op zoek naar

Stagiair(e) NPD

 

Je hoofdtaken

Als stagiair(e) NPD ga je meewerken aan alle voorkomende werkzaamheden binnen de afdeling New Product Development. Je kunt dan denken aan ‘de vraag’ van de klant of afdeling Commercie vertalen naar een product, het verzorgen van samples, het beoordelen van samples, het uitvoeren van een onderzoek, het aandragen van verbeteringen en het borgen van kwaliteit en productveiligheid. 

 

Profiel

Jij kan onze nieuwe collega zijn als je je herkent in de onderstaande kennis, vaardigheden en competenties:

HBO of WO richting Levensmiddelen Technologie of een andere gerelateerde HBO of WO opleiding  (bij voorkeur 2e of 3e jaars);

minimaal 5 maanden, maximaal 10 maanden; 

hands on mentaliteit;

Plannen en organiseren

Nauwkeurig en creatief 

 

Stageperiode

Vijf maanden of 10 maanden.

Uren per week:  32/40 uur

Vanaf september 2022

 

Stagevergoeding en locatie

€ 325,- bruto per maand

Harderwijk 

 

Informatie

Interesse? Neem dan snel contact op met de afdeling HR via telefoonnummer: 0341- 411626 of stuur je sollicitatiebrief en je CV naar pz@vandelftbiscuits.nl, afdeling HR.
Upload uw CV