Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Stagiair(e) Inkoop – beschikbaar vanaf september 2021

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Kom jij het Inkoop team van de grootste en leukste Pepernotenfabriek van Nederland versterken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een spontane, zelfstandige en ondernemende student. Ons team bestaat uit een lead buyer en een buyer.  Als inkoop stagiair(e) ondersteun je ons team bij de dagelijkse werkzaamheden en voer je één of meerdere projecten uit.

 

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken, zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen. 

 

Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken.

Stagiair(e) Inkoop

Functieinhoud

De afdeling Inkoop is verantwoordelijk voor het inkopen van grondstoffen, verpakkingsmateriaal en services binnen de organisatie. Het team houdt zicht bezig met de voorbereiding van inkoopcontracten, het oplossen van leveringsproblemen en bewaking en optimalisatie van het artikelassortiment. Zij voeren marktonderzoek uit, en fungeren als assortimentsbeheerder en vraagbaak van (een deel van) het assortiment en inkoopinformatie. Ook beoordelen zij leveringsprestaties en dragen zorg voor de administratieve registratie van inkoopdata.

Profiel

Jij kan onze nieuwe collega zijn als je je herkent in de onderstaande kennis, vaardigheden en competenties:

  • Hbo richting, Commerciële economie, Bedrijfskunde, Bedrijfseconomie of een andere gerelateerde HBO opleiding (bij voorkeur 3e jaars);
  • minimaal 5 maanden, maximaal 10 maanden; 
  • hands on mentaliteit;
  • kostenbewust;
  • nauwkeurig.

Stageperiode

Uren per week:  32/40 uur

Vergoeding

€ 325,- bruto per maand

Locatie

Harderwijk

Interesse?

Interesse? Neem dan snel contact op met de afdeling HR via telefoonnummer: 0341- 411626 of stuur je sollicitatiebrief en je CV naar pz@vandelftbiscuits.nl, t.a.v. Diana Petersen.
Upload uw CV