Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Vacature Stagiair(e) Productmanagement

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Kom jij het productmanagementteam van de grootste en leukste pepernotenfabriek van Nederland versterken? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een spontane, klantgerichte en ondernemende student. Ons team bestaat uit twee productmanagers en twee specificatiebeheerders.Als productmanagement stagiair(e) ondersteun je ons team bij de dagelijkse werkzaamheden en voer je één of meerdere projecten uit. 

Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken, zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, en Van Delft met o.a. “dubbeldikjes”,  “likkoekjes”  en “cafe noir”. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen.

Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken.

Stagiair(e) Productmanagement

Het proces binnen de afdeling productmanagement is gericht op het managen van alle verpakkingsprocessen voor zowel klanten als voor de eigen Van Delft merken en bijkomende administratieve handelingen. De productmanager is verantwoordelijk voor het gehele verpakkingsproces. Het team houdt zich bezig met: uitzoeken van materialen, testen van materialen, coördineren van leveranciers, designers en ontwikkelaars, vastleggen van informatie,  en het overbrengen van de informatie naar de verschillende afdelingen en klanten. Ook is de productmanager verantwoordelijk voor de communicatie naar interne- en externe klanten.

Jij kan onze nieuwe collega zijn als je je herkent in de onderstaande kennis, vaardigheden en competenties: 

– Hbo richting International Business & Languages, Marketing & Management, Commerciële   economie, Bedrijfskunde of een andere gerelateerde HBO opleiding (bij voorkeur 3e jaars).

– Minimaal 5 maanden

– Proactief 

– Plannen en organiseren

– Nauwkeurig 

 

Beschikbaar vanaf februari 2022
Uren per week: 32/40 uur
€ 325,- bruto per maand
Harderwijk
Upload uw CV