Lorem ipsum dolor amet, consectetuer adipiscing elit. Aenean commodo ligula eget dolor massa. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus.

Baker

Follow Us:

Salesmanager

Vul onderstaand formulier in om te reageren op een vacature

Ben jij een commerciële topper, die ondernemerschap in het bloed heeft met een scherp oog voor kansen? Wil jij de uitdaging aangaan en toetreden tot de dynamische en internationale FMCG wereld? Dan zoekt Van Delft jou!

 

Salesmanager

 

Organisatiebeschrijving
Van Delft Biscuits is marktleider in (gezonde) tussendoortjes, chocolade biscuits en sinterklaasproducten. Zij is een grote speler op de private-labelmarkt, maar produceert ook onder eigen merken zoals: ‘De Pepernotenfabriek’, ‘De Graanschuur’ en ‘Dutch en Dapper’. Van Delft Biscuits exporteert haar producten naar meer dan dertig verschillende landen. Sinds 2014 opent Van Delft Biscuits in de periode september tot en met december circa 35 pop-up Pepernotenwinkels, die voorzien moeten worden van pepernoten met meer dan 50 verschillende smaken.

 

Wat wij van jou verwachten als je deze stap maakt:
Als Salesmanager treed je toe tot de dynamische en internationale FMCG wereld. Je genereert omzet door uitstekend relatiemanagement, werving van nieuwe klanten, aanbevelen van (nieuwe) producten en het plannen en ontwikkelen van kansen in de markt. Het gaat bij ons verder dan salesmanagement. Binnen de functie ontwikkel je namelijk voor en samen met de retailers interessante concepten om de verschillende categorieën te laten groeien. De Salesmanager zorgt er voor dat deze concepten samen met de productontwikkelaars worden vertaald in concrete producten. Al ligt je primaire focus op sales, je bent nauw betrokken bij marketingprojecten en zorgt er voor dat de projecten van A tot Z succesvol worden voortgezet en afgerond.

Waarom jij het verschil kunt maken bij ons:
Je bent een ondernemer in hart en ziel en neemt graag zelf beslissingen. Je bent op de hoogte van de trends en ontwikkelingen in de markt en ziet en denkt in mogelijkheden. Je gaat er voor zorgen dat de gestelde omzetdoelstellingen en marges één op één worden gehaald. Je hebt een hoog werk- en
denkniveau (minimaal HBO) met voldoende (+/- 5 jaar) relevante werkervaring (FMCG). Je bent een teamplayer die in staat is het commerciële team tot resultaat te brengen. Bekend met verkoop-, marketing- en onderhandelingstechnieken en je beschikt over goede kennis van de Nederlandse en
Engelse taal in woord en geschrift. Last but not least monitor je een uitstekende samenwerking, zowel richting de interne organisatie als externe stakeholders middels een overtuigende communicatie.

Ons aanbod:
Een functie met veel vrijheid en verantwoordelijkheid.
Naast een grote uitdaging zijn de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden goed geregeld.
Een afwisselende functie waarin je het verschil kunt maken.
Korte communicatielijnen.
Een functie in een dynamische, ambitieuze internationale onderneming, met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling.

Ga jij deze uitdaging aan? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar a.nisjnik@vandelftbiscuits.nl t.a.v.
Armina Nisjnik. Heb je vragen over de vacature, de organisatie of het verloop van de procedure?
Neem dan telefonisch contact op met de afdeling HR, telefoonnummer 0341-411626.
Upload uw CV